Kundservice

Vi på Svensk Butiksbelysning, har öppet mellan 8.00 till 16.30. Gör som många kunder maila oss eller ring oss för prisuppgifter eller offert.

Svensk Butiksbelysning ser till att rätt produkter når rätt mottagare på kortast möjliga tid. Vi har kunskap för ljusberäkningar, dimensioneringar m.m.  Ju tidigare du hör av dig i processen, desto med nytta kan vi hjälpa Er i projekt.

Välkommen till vår kunskapsbank.

Lysande affärer

Med rätt ljussättning ökar förutsättningen för lyckad försäljning, vi tar fram den bästa helhetslösningen för just er.

När man inreder eller bygger om en lokal från grunden är belysningen minst lika viktig som resten av inredningen. Med rätt belysning kan utvalda produkter exponeras på bästa sätt, samtidigt som trista ytor kan döljsa eller göras mera spännande.

Det börjar redan ute vid gatan. Våra blickar dras mot ljuset, vi lockas av det. Ett smakfull upplyst skyltfönster känns välkommnande och helt avgörande när det gäller frågan om kundens intresse. Insidan måste hålla vad utsidan lovar. Därför är det viktigt att arbeta med belysning hela vägen, även ända längst in i butiken. Ett spännande ljus är hela tiden en fråga om kontraster. För att lyfta fram en produkt måste man ibland välja bort en annan. Att hitta rätt förhållande mellan ljusa och mörka områden är en konst.

Tänk lite extra på;

  • Skyltfönstret
  • Väggar i butiken
  • Entreén
  • Längst in i butiken

Provrum

Vill du slippa dyra återköp? Satsa på bra belysning i provrummet!

I många butiker är belysningens förmåga att återge färgerna korrekt dålig. Skillnad mellan orange och brunt, blått och svart kan i många fall vara svåra att se när belysningen är undermålig. Många har köpt ett par svarta byxor, för att senar upptäcka att de är mörkblå. En dålig belysning, speciellt i provrummen, kan leda till att du får missnöjda kunder och kostsamma återköp.

Kunden behöver se kläderna i ett ljus av samma karaktär som där de kommer att vistas. Därför ska ljuset i provrummet vara neutralt eller anpassningsbart. Om du säljer kläder både för inomhus och utomhus kan det vara en ide att dina kunder har möjligheten att välja ljus i provrummet. Från glödljus till dagsljus.